Werken bij TiMaX

Wil jij werken aan verschillende cases op het gebied van bouwplantoetsing, energieprestatie en duurzaamheid en daarbij écht het verschil maken? 
TiMaX groeit en is op zoek naar jou! Ter versterking van ons jonge, professionele en gezellige team zijn wij op zoek naar nieuwe collega’s. 
Bekijk hieronder onze vacatures en verdiep je in de wereld van TiMaX. Wie weet drinken we volgende week samen een lekker bakkie koffie… saucijsje er bij?(Aankomend) Bouwplantoetser

Draag bij aan ons professionele team als bouwplantoetser. Je toetst en onderbouwt of ontwerpen voor nieuw te bouwen woningen en utiliteitsgebouwen voldoen aan het geldende bouwbesluit
(Aankomend) Energieprestatie adviseur (BENG)

Draag als adviseur op het gebied van energieprestatie bij aan ons professionele team . Je geeft energie prestatie advies voor o.a. nieuwbouw, oplevering en bestaande bouw en toetst dit aan huidige wet- en regelgeving.EP-U adviseur

Wil jij werken aan verschillende cases op het gebied van energietransitie en verduurzaming en daarbij écht het verschil maken? Wordt onze adviseur en denk met ons mee en adviseer bij vele gave toonaangevende projecten.
Student bouwkunde

Studeer je bouwkunde en wil je graag werkervaring opdoen en tegelijkertijd geld verdienen? Bij ons kun je op flexibele basis werken aan interessante opdrachten op het gebied van bouwplantoetsing, energieprestatie en duurzaamheid.


Open sollicitatie

Voel je je (nog) niet aangesproken of staat dé vacature van je droombaan er niet tussen, maar denk je wel van toegevoegde waarde te kunnen zijn voor TiMaX?

We hebben al heel veel ideeën voor nieuwe diensten, misschien komen deze wel met jouw ideale baan overeen of misschien heb jij nog wel betere ideeën? 

Verstuur dan hier je CV en motivatiebrief en wie weet ben jij diegene waarvan we vooraf niet wisten dat we jou zochten!